Home arrow Forums



Go Back   XS11.com Forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: cushride
Forum: XS11/XJ11 Discussion 07-14-2014, 12:27 AM
Replies: 19
Views: 14,156
Posted By cushride
Talking Engine is running!

In the end I believe the final change that made the difference was setting governor? to .7mm - the gaps were much larger.

I bought a unit offline at one point and apparently they'd been moved from...
Forum: XS11/XJ11 Discussion 06-16-2014, 12:44 AM
Replies: 19
Views: 14,156
Posted By cushride
All great info - thanks very much. I've found...

All great info - thanks very much.
I've found info to help me fix the loose connector/connection and will start there.
I hope to be able to report back by this time next week.
Forum: XS11/XJ11 Discussion 06-15-2014, 07:49 PM
Replies: 19
Views: 14,156
Posted By cushride
At the plug...

Don't know if this is my root problem, but, traced from TCI-end connector to connector out of group of wires behind fuses, and from there to another connector and on to ignition advance. To get...
Forum: XS11/XJ11 Discussion 06-15-2014, 06:50 PM
Replies: 19
Views: 14,156
Posted By cushride
Do I test resistance at connector or at TCI box?

I get sparks on 1-4 but think they're weak on 1979 xs1100f (my engine won't fire) and found in manual and on this forum is a test:

Using an ohmmeter, check the resistance between Yellow/Green and...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 10:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Integrated by BBpixel ©2004-2022, jvbPlugin