Home arrow Forums



Go Back   XS11.com Forums > Idle Talk Forum > Feature Testing

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #16  
Old 05-15-2017, 04:45 PM
3Phase's Avatar
3Phase 3Phase is offline
XS-XJ Super Guru
 
Join Date: May 2008
Location: Simi Valley, CA
Posts: 4,753
Quote:
Originally Posted by Jerry View Post

[...]
Last, but not least, keep in mind that our XS11.com site is pretty basic when it comes to embedding any code. For example, this site does not accept <embed> codes, codes that begin with <iframe> or advanced HTML coding. I've tried a bit without any luck.
Jerry, you can use the Embed link but you have to cut the iframe and some of the other clutter that we can't use here. Well, it worked the last time I tried it anyway.

Quote:
Originally Posted by Jerry View Post
And my cat? (Photo 1161.jpg)


Kitkat, the youngest of our 6 cats.
Curse you Apple users and your consistent interfaces that just work (except when they don't)!
__________________
-- Scott
_____

1982 XJ1100J: "Baby" SS Brakes, '850 FD, ACCT
1980 XS1100G: "Columbo" SS Brakes, '850 FD, ACCT
1979 XS1100SF: "Bush" W.I.P.
Reply With Quote
  #17  
Old 05-15-2017, 05:04 PM
Jerry's Avatar
Jerry Jerry is offline
XS & TRUE XJ GURU
 
Join Date: Jun 2002
Location: De Beque, CO.
Posts: 2,860
Looking at the code behind the photo I see this section:

"url(//fonts.gstatic.com/s/roboto/v15/d-6IYplOFocCacKzxwXSOD8E0i7KZn-EPnyo3HZu7kw.woff)format('woff');}</style><title>2016-05-28.jpg - Google Drive</title><meta property="og:title" content="2016-05-28.jpg"><meta property="og:type" content="article"><meta property="og:site_name" content="Google Docs"><meta property="og:url" content="https://drive.google.com/file/d/1N3MtlvMoQVKxmONFN_ckeL11XxnVjGge0A/view?usp=drivesdk&amp;usp=embed_facebook"><meta property="og:image" content="https://lh4.googleusercontent.com/nzjvqqnFnYvxhDrDOvrjMWN8r9AJAEqVywrSzPMsMLKEuhNZ-y6_SE6qWVM0=w1200-h630-p"><meta property="og:image:width" content="1200"><meta property="og:image:height" content="630"><meta property="og:description" content="View from boat launch to Arizona Memorial. ">"

Which seems to confirm my previous opinion that Google assigns an ID to a photo and uses that ID instead of the photo's name in links. In this case the photo is "2016-05-28.jpg" and it carries a caption of "View from boat launch to Arizona Memorial. " However, the location is "https://lh4.googleusercontent.com/nzjvqqnFnYvxhDrDOvrjMWN8r9AJAEqVywrSzPMsMLKEuhNZ-y6_SE6qWVM0=w1200-h630-p"

Plugging that value into the Insert Image wizard and - Viola! - Most of the photo appears in the post. Don't know why it is truncated on the bottom side. I suspect it is because, with no extension, my IE is having trouble rendering the image correctly without having the rest of the code that sets the photo size.



I looked at the "View Source" drop down on the photo to grab this bit of code. Just playing around...
__________________
Jerry Fields
'82 XJ 'Sojourn'
'06 Concours
My Galleries Page.

"... life is just a honky-tonk show." Cherry Poppin' Daddy Strut
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Integrated by BBpixel ©2004-2017, jvbPlugin