Home arrow Forums



Go Back   XS11.com Forums > Idle Talk Forum > Members Lounge

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-05-2004, 08:37 PM
TopCatGr58's Avatar
TopCatGr58 TopCatGr58 is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2002
Location: Portsmouth, Va.
Posts: 12,621
Attn: J.P.?Bug in Forum Code?

Hey there J.P.,

Just noticed that all the messages in all the threads on both the chat and tech forums are displaying in reverse chronological order. It's showing the last message as the top message, and the earlier messages below it. It used to be the other way around, the latest message was shown at the bottom of the list of replies and the previous messages were above them!! I know you're working hard on this thing, just wanted to let you know!
T.C.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-05-2004, 09:02 PM
JP's Avatar
JP JP is offline
XS11 Webmaster/Forum Admin
 
Join Date: Jun 2002
Location: Chicagoland
Posts: 412
There were more 'glitches' than I realized at first. I think I fixed that one.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-15-2004, 08:39 PM
TopCatGr58's Avatar
TopCatGr58 TopCatGr58 is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2002
Location: Portsmouth, Va.
Posts: 12,621
Question New Log In Bug?

Hey there J.P.,

I do have cookies enabled, and before the hack, I didn't have to log in and out, I always was logged in, so that when I came to the site, I was already "IN". Now, for the past few days, I've had to log in to get in, and even when I leave and DON'T log out, I am still required to LOG IN again. Is this a new security feature or what??? Thanks for all the hard rescue work on the site!!
T.C.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-16-2004, 07:43 AM
nashville_bill's Avatar
nashville_bill nashville_bill is offline
XSive Maximus
 
Join Date: Jul 2002
Location: Nashville, TN
Posts: 604
T.C., I still don't have to log in. Are you having this happen at other sites?
__________________
Bill Murrin
Nashville, TN
1981 XS1100SH "Kick in the Ass"
1981 XS650SH "Numb in the Ass"
2005 DL1000 V-Strom "WOW"
2005 FJR1300 Newest ride
1993 ST1100 "For Sale $2,700" (Sold)
2005 Ninja 250 For Sale $2,000 1100 miles
Reply With Quote
  #5  
Old 07-16-2004, 08:14 AM
ratbyk's Avatar
ratbyk ratbyk is offline
XSive Maximus
 
Join Date: Jul 2002
Location: Sooke BC
Posts: 994
Logging In

Same for me TC. No log in problems. Functions as normal for me. Maybe you have some security settings in your own computer that are causing your difficulty.
Ken/Sooke
Reply With Quote
  #6  
Old 07-16-2004, 09:32 PM
TopCatGr58's Avatar
TopCatGr58 TopCatGr58 is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2002
Location: Portsmouth, Va.
Posts: 12,621
All Better Now!

Well,

Let me make a public"complaint", and then the problem goes away!? While I was on last night, I checked my CP settings, and it was set for staying logged in with cookies, and I am not deleting them! I do have Spybot S&D running in background protect mode against spyware cookies, but it never gave me any problems before, along with any of my other web settings!?

I booted up tonight, brought up IE and went right to the site tonight "without" the login requirement, so guess it could have been a rogue bug?

I did loose power while I was logged on the other night during a T-storm, so that might have upset my cookies!? Guess they are back to normal now!? Sorry for the bandwidth use!
T.C.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-31-2004, 05:07 PM
Jdwags's Avatar
Jdwags Jdwags is offline
XStremely XSive
 
Join Date: Jun 2002
Location: Bothell, Washington
Posts: 226
Thunder and lightening always did upset my cookies.. too..
__________________
jeff "Wags"
Bothell, Wa

79sf mongrel
79sf rusty
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Integrated by BBpixel ©2004-2022, jvbPlugin