Home arrow Forums



Go Back   XS11.com Forums > Idle Talk Forum > Members Lounge

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-18-2013, 07:25 PM
JP's Avatar
JP JP is offline
XS11 Webmaster/Forum Admin
 
Join Date: Jun 2002
Location: Chicagoland
Posts: 412
Exclamation XS11.com scheduled outage

XS11.com may be down for 2~4 hours starting at midnight EDT on either 5/18 or 5/19 to accommodate moving to a new server.

Sorry for any inconvenience but it's for the best.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-27-2013, 05:16 PM
crazy steve crazy steve is offline
XS-XJ Guru MODERATOR
 
Join Date: Jan 2009
Location: Beautiful outer Yelm, WA
Posts: 7,932
Apparently this didn't go off glitch-free....

I see the site is back up as of this time, but we seem to be missing 5-6 days worth of posts...
__________________
Fast, Cheap, Reliable... Pick any two

'78E original owner - resto project
'78E ???? owner - Modder project FJ forks, 4-piston calipers F/R, 160/80-16 rear tire
'82 XJ rebuild project
'80SG restified, red SOLD
'79F parts...
'81H more parts...

Other current bikes:
'93 XL1200 Anniversary Sportster 85RWHP
'86 XL883/1200 Chopper
'82 XL1000 w/1450cc Buell, Baker 6-speed, in-progress project
Cage: '13 Mustang GT/CS with a few 'custom' touches
Yep, can't leave nuthin' alone...
Reply With Quote
  #3  
Old 05-27-2013, 05:40 PM
JP's Avatar
JP JP is offline
XS11 Webmaster/Forum Admin
 
Join Date: Jun 2002
Location: Chicagoland
Posts: 412
No, not as glitch free as we hoped.

I didn't really get a straight answer for what happened. Only "Oh yeah, I see what happened."

The missing posts might be gone for good.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-27-2013, 08:09 PM
mack mack is offline
XS-XJ Guru
 
Join Date: Sep 2009
Location: Ontario, Canada
Posts: 2,400
good

to be back, I was going through withdraw symptoms there for a while.
__________________
mack
79 XS 1100 SF Special
HERMES
original owner
http://i946.photobucket.com/albums/a...ps6932d5df.jpg

81 XS 1100 LH MNS
SPICA
http://i946.photobucket.com/albums/ad305/mack-055/2.jpg

78 XS 11E
IOTA
https://youtu.be/wB5Jfbp6SUc
https://youtu.be/RaI3WYHSuWA



Have recovery trailer and shop if you breakdown in my area.
Frankford, Ont, Canada
613-398-6186
Reply With Quote
  #5  
Old 05-28-2013, 04:43 AM
GLoweVA's Avatar
GLoweVA GLoweVA is offline
XS-XJ Guru
 
Join Date: Jun 2011
Location: Virginia Beach, VA.
Posts: 1,942
Quote:
Originally Posted by mack View Post
to be back, I was going through withdraw symptoms there for a while.
Me too.

Now that it's back up, we can post some pics of our East Rally.
__________________
Hi, my name is George & I'm a twisty addict!

80G (Green paint(PO idea))
The Green Monster
K&N A/F, TC's fuse block, '81 oil cooler, TC's homemade 4-2 w/Mac Mufflers, Raptor 660 ACCT
Got him in '04.
bald tire & borrowing parts

80SG (Black w/red emblems & calipers)
Scarlet
K&N A/F, TC's fuse block, WJ5, Shoei bags, Raptor 660 ACCT.
Got her in '11
Ready for the twisties!

81H (previously CPMaynard's)
Hugo
Full Venturer, Indigo Blue with B/W painted tank.
Cold weather ride
Reply With Quote
  #6  
Old 05-28-2013, 11:41 AM
Newbee's Avatar
Newbee Newbee is offline
Truly XSive (Deceased)
 
Join Date: Jul 2011
Location: Whitby Ontario, Canada
Posts: 160
Question repost

so the post lots will not be back ??? so we will have to repost if we want them seen????
Reply With Quote
  #7  
Old 05-28-2013, 01:19 PM
JP's Avatar
JP JP is offline
XS11 Webmaster/Forum Admin
 
Join Date: Jun 2002
Location: Chicagoland
Posts: 412
Quote:
Originally Posted by Newbee View Post
so the post lots will not be back ??? so we will have to repost if we want them seen????
Unfortunately, yes.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-28-2013, 08:14 PM
TopCatGr58's Avatar
TopCatGr58 TopCatGr58 is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2002
Location: Portsmouth, Va.
Posts: 12,619
Hey there JP,

If I had known that the transfer hadn't taken place already, I could have made a backup copy of the databases of the posts prior to the outage?

I was busy planning and arranging and preparing for my trip to XS East W.Va this past week up to the 24th!

On a side note...I can access the site from my Desktop system, an older WinXP SP3, going thru my Verizon Router, I checked the IP address using a website. I can NOT access the site with my laptop, no matter which browser I try to use, and I checked the IP address using the same website, and it reported that the laptop had the same IP address....so it's not necessarily the host's security software blocking my IP...yet, I CAN get to the site using a PROXY access site on the laptop??? Same Antivirus on both, but laptop is VISTA! I tried clearing/deleting browser temp files, caches, etc., but didn't help...and as stated, no access with Firefox or Google/chrome!?

Any ideas why or what I can/need to do to remedy this?!

T.C.
Reply With Quote
  #9  
Old 05-28-2013, 09:37 PM
DGXSER's Avatar
DGXSER DGXSER is offline
Doctor of XSology(Deceased)
 
Join Date: Nov 2008
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 9,769
I can tell you I am on using Mozilla Firefox. For me, I had to delete browsing history on all machines, and my phone to get access, but afterward has been no issue on any of my computers, or my phone.
__________________
Life is what happens while your planning everything else!

When your work speaks for itself, don't interrupt.

81 XS1100 Special - Humpty Dumpty
80 XS1100 Special - Project Resurrection


Previously owned
93 GSX600F
80 XS1100 Special - Ruby
81 XS1100 Special
81 CB750 C
80 CB750 C
78 XS750
Reply With Quote
  #10  
Old 05-29-2013, 12:34 PM
oldnortonrider oldnortonrider is offline
XStremely XSive
 
Join Date: Jul 2002
Location: Fayetteville, ARkansas 72701
Posts: 448
Quote:
Originally Posted by TopCatGr58 View Post
Hey there JP,

If I had known that the transfer hadn't taken place already, I could have made a backup copy of the databases of the posts prior to the outage?

I was busy planning and arranging and preparing for my trip to XS East W.Va this past week up to the 24th!

On a side note...I can access the site from my Desktop system, an older WinXP SP3, going thru my Verizon Router, I checked the IP address using a website. I can NOT access the site with my laptop, no matter which browser I try to use, and I checked the IP address using the same website, and it reported that the laptop had the same IP address....so it's not necessarily the host's security software blocking my IP...yet, I CAN get to the site using a PROXY access site on the laptop??? Same Antivirus on both, but laptop is VISTA! I tried clearing/deleting browser temp files, caches, etc., but didn't help...and as stated, no access with Firefox or Google/chrome!?

Any ideas why or what I can/need to do to remedy this?!

T.C.
Kudos to you for trying to recapture those threads and posts; hope that you're successful to accomplish that; Don't give up. Lotta info that myself and others could use, to have back..............
__________________
JCarltonRiggs

81XS1100SH; WorkingMotorcycle,Not For Show,DeletedFairing,SportsterHL,
7 gal. Kaw Concours gastank,1972 Wixom Bros. bags

79XS1100F; ?Parts?, or to Restore?
Reply With Quote
Reply

Tags
outage

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Integrated by BBpixel ©2004-2019, jvbPlugin